A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához.
Termék címkék:
#Könyv

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Ár:
8.466 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!  Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

Leírás és Paraméterek

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!  Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!
Árukereső.hu Árukereső.hu